BBCO / Drøbak Interiør & gulv-direkte.no

Bygg & Bolig Compagniet (BBCO), tidligere Drøbak Interiør, er en frittstående Optimera-forhandler. Det vil si at vi er forhandler av alle type byggevarer, norskproduserte elementhus, -hytter og -garasjer.

I Holterkollveien 5 i Drøbak har vi en stor utstilling av ulike typer gulv fra Boen, Kährs, Saga, Moelven, BerryAlloc, Forbo, Wickanders, Moso og Golvabia. Vi har nemlig en spesiell interesse for gulv. Vegger og tak blir fortsatt malt i lyse toner, så da er det gulvet som åpner for de vakre og kanskje vågale valgene! Vi fører alt fra laminat, vinyl, bambus, heltregulv i eik og furu, fler- og enstavsparketter og ekstra brede parkettbord med lengder på inntil 8 meter. 

Vi har også nettbutikken gulv-direkte.no Målsetningen er å bli størst på salg av gulv på nett - fra de etablerte og kjente merkevarene. Det er ingen egenimport, paralellimport eller salg av ukjente gulvprodukter hvor vi selv står ansvarlig for garanti og reklamasjoner. Dette vil du som kunde alltid være sikret å få håndtert fra en norsk produsent eller importør.

I tillegg til å forhandle byggevarer, levere elementhus og selge parkett på nett, har vi håndverkere som tar seg av alt fra gulvlegging, store og små oppussingsprosjekter og montering av bolig- og hytteelementer.

Kontakt oss for en kostandsfri befaring eller et pristilbud: 

Telefon: 64 93 34 44
Epost: info@bbco.no 

Bilder og prosjekter og annet kan du følge med på om du "Liker" oss på Facebook

Vi har alltid tilbud annonsert på finn.no
Og du finner oss på mittanbud.no


Åpningstider

Vi avtaler mer enn gjerne et kveldsmøte for presentasjon av gulv eller gjennomgang av ditt prosjekt. Ikke nøl med å spørre!

Mandag til fredag: 09.00 - 16.30

Lørdag: Etter avtale

 

Litt mer om oss

I 2012 startet vi opp Drøbak Interiør hvor alt handlet om salg av parkett inklusive arbeid. Det vil si en pakkeløsning våre kunder har satt stor pris på fra første dag. Et enkelt og trygt valg som gir forutsigbarhet med hensyn til pris, og hvor vi tar oss av alt; fjerning av gammel parkett, frakte og bære inn ny parkett, og ikke minst legge den. 

Senere har vi byttet navn til Bygg & Bolig Compagniet (BBCO). BBCO er veldig mye mer enn parkett inklusive gulvlegging. Som uavhengig forhandler for Optimera, som er Nordens største byggevaregrossist, leverer vi i dag alt av byggevarer.