Om oss

Gulv-Direkte baserer sin virksomhet på å selge gulv av god kvalitet på internett. Det som er viktig for oss er at du som forbruker skal få tilgang til et godt utvalg at de gulvene som finnes på markedet. Alle gulvene vi selger er fra kjente merkenavn og selges via deres norske distribusjonssystem, som vi er en del av.

 

 Vi kan derfor til en hver tid være sikker på at du som kunde vil få et produkt som er av den beste kvalitet, og at du kan være sikret i tilfellet noe ikke er som det skal være.

 

Det er viktig for oss at du som kunde er trygg på at det produktet som kjøpes av oss er av beste kvalitet, at det blir levert på en trygg måte og til avtalt tid. Gjennom vår grossist, som er Norges største, sikrer vi at alle produkter og leveranser er uten problemer. Skulle det oppstå noen problemer med kjøpte produkter vil eventuelle reklamasjoner også sikres gjennom dette norske systemet.

 

 Filosofien vår er at du som kunde skal kunne kjøpe nytt gulv på enklest mulig måte og få dette levert rett hjem til deg. Vi leverer gulv til hele Norge etter Bring sine fraktpriser.