Personvernerklæring

1. Innledning 

Nettstedet gulv-direkte.no drives av firmaet Gulvdirekte AS.

Bruk av personopplysninger må følge personopplysningsloven. Vi vil sørge for at vi bruker personopplysninger om deg i samsvar med lovens regler. 

2. Hvilke personopplysninger vi har 

Informasjon du oppgir når du registrerer deg hos oss via våre skjemaer.

Opplysninger om deg

Fornavn, etternavn, adresse, e-postadresse og hva du har kjøpt.

Opplysninger om dine kjøp hos oss

Dersom du har brukerkonto hos oss vil du få oversikt over dine tidligere kjøp i din brukerkonto.  

Kommunikasjon

Informasjon du gir oss når du har kontakt med vårt kundesenter, som e-poster sendt mellom oss. 

Opplysninger om bruk på nettsidene

Informasjon vi får når du bruker vår nettside. Dette gjelder IP-adresse.

3. Hvordan bruker vi disse opplysningene

Opprette brukerkonto

Vi bruker opplysninger dersom du oppretter brukerkonto, bl.a. for å gi deg tilgang med brukernavn og passord, for å lagre din kontaktinformasjon og betalingsinformasjon, og for at du kan se din kjøpshistorikk.  

Kundeservice

Vi lagrer opplysninger som du gir og mottar dersom du har kontakt med oss for å yte service og administrere ditt kundeforhold.

4. Hvem deler vi personopplysninger med

Ingen

5. Hvor lenge lagrer vi personopplysninger

Vi lagrer opplysninger om deg kun så lenge det er nødvendig for å oppnå formålet de ble innhentet for eller dersom vi er pålagt å lagre opplysningene.

Kjøpsinformasjon

Vi lagrer transaksjoner og betalingsinformasjon i 5 år i henhold til bokføringsloven.  

Dersom du er registrert hos oss, vil vi arkivere ditt navn, e-postadresse og adresse i vårt system. Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte vårt kundesenter.

NB! Dersom du har kjøpt noe hos oss, har vi ikke mulighet til å slette din registrering før det er gått 5 år, pga det er opplysninger vi må ha i tilfelle staten vil sjekke regnskapet vårt.

6. Bruk av cookies

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Nettstedet er også tilknyttet Google Analytics, og denne analysetjenestens bruker cookies for å innhente statistikk. Denne informasjonene er ikke personifisert.

7. Klage

Dersom du mener at Gulvdirekte AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.